| Autor |
Sõnum |
|
troll
|
 Re: UFOd
valmar kirjutas: Otsi tõestus  ütle kui midagi leiad  Tüüpiline skeptiku jutt, midagi paremat pole öelda siis öeldakse: "Otsi tõestus." jne.
|
| Reede Dets 04, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
Someone
Liitunud: Teisipäev Dets 01, 2009 12:52 am Postitusi: 34 Asukoht: 49 6e 74 65 72 6e 65 74
|
troll kirjutas: valmar kirjutas: Otsi tõestus  ütle kui midagi leiad  Tüüpiline skeptiku jutt, midagi paremat pole öelda siis öeldakse: "Otsi tõestus." jne. Ma arvan, et tõestus on kusagil sügaval failides täiesti olemas, kust muidu tulevad need jutud jne. Ega USA ja Venemaa asjata mõnedes piirkondades isegi sateliit pilti ei luba teha, or miks on kusagil pära põrgut mingisugune suurematsorti hoone. Millalgi aasta eest uudistes oli väike videolõik kosmonautide maapeale tulemisest ja mingi transperant black object hõljus ees, videot näidati ainult korra peale seda kadus see täielikult avalikuse huviorbiidist
_________________ File not found. Should I fake it? (Y/N) No trees were killed in the creation of this message. However, many electrons were terrible inconvenienced.
|
| Laupäev Dets 05, 2009 2:44 am |
|
 |
|
valmar
|
troll kirjutas: valmar kirjutas: Otsi tõestus  ütle kui midagi leiad  Tüüpiline skeptiku jutt, midagi paremat pole öelda siis öeldakse: "Otsi tõestus." jne. Nii, kas tõesti Sina ei taha asjades enne veenduda? Nii kui midagi keegi kuskil on kunagi öelnud siis , kohe peab uskuma ka seda. Mina küll selline ei ole ja vajan asjadeks tõestust. Nii lihtne see ongi.
|
| Pühapäev Dets 06, 2009 7:57 am |
|
 |
|
troll
|
valmar kirjutas: troll kirjutas: valmar kirjutas: Otsi tõestus  ütle kui midagi leiad  Tüüpiline skeptiku jutt, midagi paremat pole öelda siis öeldakse: "Otsi tõestus." jne. Nii, kas tõesti Sina ei taha asjades enne veenduda? Nii kui midagi keegi kuskil on kunagi öelnud siis , kohe peab uskuma ka seda. Mina küll selline ei ole ja vajan asjadeks tõestust. Nii lihtne see ongi. Mina olen ammu veendunud sellises asjas isegi siis kui ühtegi vett-pidavat tõestust polnud. Nüüdseks on ajad muutunud ja eepilised tõestused tulnud aga noh jah mina teile skeptikutele kaasa ei tunne, et te pimeduses kobate ja kõike eitate.
|
| Esmaspäev Dets 07, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
MadSwen
Liitunud: Esmaspäev Nov 02, 2009 5:47 pm Postitusi: 31 Asukoht: Väike-Maarja
|
_________________ There's a malfunction in my head!!!!©
|
| Teisipäev Dets 08, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
simp
|
Someone kirjutas: Ma arvan, et tõestus on kusagil sügaval failides täiesti olemas, kust muidu tulevad need jutud jne. Ega USA ja Venemaa asjata mõnedes piirkondades isegi sateliit pilti ei luba teha, or miks on kusagil pära põrgut mingisugune suurematsorti hoone.
kuna teatud piirkondades ja kohtades on hooned kus hoitakse vange? äsjane tõestus sellest olemas ju...
|
| Teisipäev Jaan 12, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
Someone
Liitunud: Teisipäev Dets 01, 2009 12:52 am Postitusi: 34 Asukoht: 49 6e 74 65 72 6e 65 74
|
No mingi jura igatahes seal ju olema peab. Tulnukaid ilmselt pole, kuna ükski nii arenenud rass poleks saatnud elusorganismi võõrale asustatud planeedile. Tehes midagi niisugust seaks "maa" ohtu kuna pole teada kuidas võõrad elemendid meie planeedi omadega kokku puutudes käituda võivad. Inim laiba lagunemisel ainuüksi tekib hulk toksilisi gaase jne.
_________________ File not found. Should I fake it? (Y/N) No trees were killed in the creation of this message. However, many electrons were terrible inconvenienced.
|
| Kolmapäev Veebr 17, 2010 11:00 pm |
|
 |
|